Simba @tollaren_simba

Möt vår underbara ambassadör tollaren Simba!

Woof Simba! Trevligt att träffas!

Kan du berätta vad din favorithobbyär?
Jag älskar att göra allt så länge jag får göra det med min matte! Även veterinärbesök är roliga när hon är i närheten.

Vilken är din favoritleksak?
Jag älskar kvastar, haha! Jag har gillat dem ända sedan jag var valp och jag blir fortfarande galen när jag hittar en.

Kan du berätta något pawsome om dig själv?
När jag var ett år väcktes jag av den svenska födelsedagssången "Ja må han leva" och en hundvänlig födelsedagstårta. Jag blir fortfarande superglad varje gång jag hör den låten eftersom jag vet att det betyder att godis kommer min väg! 

Kan du också rekommendera ett tassvänligt café eller restaurang?
Vår största favorit i Stockholm är Café Kajsa, som du hittar i Norra Hammarbyhamnen och Vitabergsparken. De ger mig alltid några godsaker och de har skålar för vatten. Bortsett från det, gillar jag och min hooman Brewdog, det kan vara lite trångt där men det går bra för mig, och de har en hel hundmeny att välja på! Vi har också varit i Lokes bar på Bondegatan, de är också alltid snälla mot mig. Dessutom är alla Espresso House-kaféer hundvänliga.

Det är gott. Det är näringsrikt. Det är naturligt. Det är hållbart. Det är vetenskapligt baserat. Det är djurmatsrevolutionen.

Pernilla Westergren, Grundare & VD