Woody & Caspian @woodielicious

Möt våra underbara ambassadörer, Woody och Caspian the Golden Retrievers!

Woof, Woody! Trevligt att träffas!
 

Vilken är din favorithobby?
Jag älskar att sova i sängen, sitta i folks knä (jag bryr mig inte om att jag är stor) och vara ute i naturen. Jag älskar att utforska djupa skogar, promenera på långa sandstränder och beundra de svenska fjällen. Jag är faktiskt en riktig resenär, och jag har mitt eget pass med stämplar från alla de nordiska länderna. När jag hittar nya favoritplatser delar jag dem med mina hundvänner på min Instagram @woodielicious

Har du en favoritleksak?
Jag älskar gosedjur, ju större desto bättre. Min favoritaktivitet med dem är något jag skulle vilja kalla defluffing, vilket innebär att bita ett hål i dem och sprida de fluffiga insidan överallt. Just nu innehas dock förstaplatsen på listan av min lillebror, den 8 veckor gamla valpen Caspian som just flyttat in i familjen. 

Caspian låter underbar. Woody, har du ett smeknamn?
Kär hund har många namn... Ibland kallar de mig Mr Woodson, men jag går också under namnet "hatt-tjuven" eftersom det är väldigt sannolikt att jag stjäl din hatt eller mössa om du inte håller ett öga på dem!

Sist, berätta något pawsome om dig själv!
Förra året blev jag en av Postens frimärkshundar, så du kan hitta mitt vackra ansikte om du köper ett frimärke i butiker i Sverige!

Låt oss nu gå över till din lillebror Caspian.

Woof Caspian! Vad är din favorithobby?
Jag gillar full fart och jag har alltid den högsta växeln i. "Slow motion" är inte min grej!

Vad är din favoritleksak?
Mina favoritleksaker är bollar. Jag älskar att fånga dem i luften, göra en fin glidning på vägen tillbaka och stolt lämna bollen till min människa i hopp om att få ett nytt kast.

Har du ett smeknamn?
Mitt
smeknamn "Propellern" är ibland mycket passande! Som alla Goldens är jag också mycket intresserad av mat och följer alltid med mina människor i köket. Man vet aldrig om de tappar något.

Berätta något pawsome om dig!
Jag kan simma under vattnet! Om mina människor kastar en usel pinne som sjunker, räddar jag den och dyker efter den!

Nu går vi vidare till dina hoomans Anna och Claes. Varför bytte ni till petgood?
Den främsta anledningen till att vi bytte foder till petgood var den klimatsmarta lösningen med insektsprotein. Woody har ibland haft lite problem med sin mage och har inte alltid ätit färdigt sina måltider, därför testade vi lite olika foder. Vi lät hundarna smaka på petgood och de älskade det!
Fodret bidrar till att hundarna mår bra i magen. Deras päls är blank och fin och hundarna är pigga och glada och... de äter alltid hundfodret! Woody och Caspian tycker att även hundar nu kan bidra till att minska "tassavtrycken".

 

Det är gott. Det är näringsrikt. Det är naturligt. Det är hållbart. Det är vetenskapligt baserat. Det är djurmatsrevolutionen.

Pernilla Westergren, Grundare & VD